МОЗ не визначилося із кандидатом на посаду голови НСЗУ

30 червня 2020 о 10:32
1661

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов не визначився із кандидатурою на посаду голови Національної служби здоров’я України (НСЗУ) за результатами добору на цю посаду. Таким чином, на посаду голови НСЗУ може бути оголошений додатковий конкурс.

Про це очільник МОЗ України заявив під час засідання Комітету Верховної Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування 26 червня 2020 р.

Коментар Максима Степанова 

«На сьогодні мною прийнято рішення за результатами співбесід і проведеного добору. Повідомляю, що не визначено кандидатуру на голову НСЗУ. Висока ймовірність, що буде оголошено додатковий добір. Відповідно, після цього буде визначений переможець», — повідомив М. Степанов.

За словами міністра охорони здоров’я, запровадження в Україні карантину через коронавірус не дає змоги провести повноцінний конкурс на посаду голови НСЗУ. Тому зараз можливе лише проведення добору на посаду — за рахунок підписання контракту із переможцем на час карантину, а після його завершення має відбутися повноцінний конкурс.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами moz.gov.ua