Уряд представив проєкт Плану відновлення системи охорони здоров’я

25 липня 2022 о 10:52
949

22 липня 2022 р. Уряд представив проєкт Плану відновлення системи охорони здоров’я.

Про що документ

План включає перелік заходів з післявоєнного відновлення та розвитку України, пропозиції щодо пріоритетних реформ та стратегічних ініціатив, перелік нормативно-правових актів, прийняття і реалізація яких є необхідними для ефективного відновлення та розвитку України у воєнний і післявоєнний періоди.

План відновлення системи охорони здоров’я є частиною глобального плану відбудови України після війни.

Головною метою Плану є не просто відбудова знищених чи зруйнованих об’єктів, а кардинальна трансформація держави у нову європейську країну на принципах зеленої економіки.

План відновлення матиме два виміри: параметричний і регіональний.

Коментування

Міністерство охорони здоровʼя закликає експертів, науковців, громадськість та бізнес взяти участь у коментуванні проєкту Плану відновлення системи охорони здоров’я України.

Ознайомитися з ним можна за посиланням.

Коментарі слід надсилати на адресу: [email protected] до 1 вересня 2022 р., у темі листа обов’язково зазначте назву робочої групи та автора коментаря.

Довідка: проєкт Плану відновлення та модернізації України розроблений Національною радою з відновлення України від наслідків війни, створеною відповідно до Указу Президента від 21 квітня 2022 р. № 266/2022. План відновлення напрацьовано в рамках 24 робочих груп.

Нагадаємо, 22 липня 2022 р. проєкт Плану було представлено міжнародним донорам.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами moz.gov.ua