У МОЗ буде створено контакт-центр для медиків

25 січня 2022 о 15:14
2938
Спеціальності :

МОЗ України започаткувало створення контакт-центру, який надаватиме консультації керівникам медичних закладів, медичним працівникам та представникам органів місцевого самоврядування щодо формування спроможної мережі закладів охорони здоров’я, трансформації госпітальних округів та виплат базової заробітної плати. Про це повідомляють у пресслужбі Міністерства.

Подробиці

Зателефонувати до контакт-центру можна за номером 0 (800) 60-20-21, після сигналу натиснувши цифру «8».

Звернутися до центру за консультацією зможуть лікарі, медсестри та представники медичної спільноти з різних куточків країни.

Алгоритм роботи контакт-центру буде влаштований таким чином, що кожне звернення від медпрацівників чи представників органів місцевого самоврядування буде зареєстровано та передано в роботу. Після уточнення необхідної інформації заявнику надаватиметься зворотний зв’язок. Завдяки такому алгоритму медики зможуть максимально швидко отримати вичерпну відповідь.

Нагадаємо, що на початку січня Кабінет Міністрів ухвалив постанову щодо деяких питань оплати праці медичних працівників закладів охорони здоров’я. Документ передбачає підвищення базового рівня заробітної плати: не менше 20 000 грн для лікарів та не менше 13 500 грн для медичних сестер.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами moz.gov.ua