Особливості ведення медичних записів для пацієнтів з розладами психіки і поведінки та епілепсією з 1 жовтня 2021 р.

4 жовтня 2021 о 15:39
1563

У жовтні 2021 р. за Програмою медичних гарантій почали діяти нові норми та правила, передбачені законодавством, які регулюють діяльність лікарів-психіатрів та лікарів-неврологів/невропатологів у частині ведення пацієнтів, які потребують медикаментозної терапії лікарськими засобами, що включені до програми реімбурсації.

Команда Академії Національної служби здоров’я України (НСЗУ) разом з експертами підготували для вас онлайн-курс «Ведення медичних записів пацієнтів з розладами психіки та поведінки (РПП) та епілепсією для реімбурсації лікарських засобів».

Для кого онлайн-курс

Цей навчальний матеріал обов’язково стане в нагоді лікарям таких спеціальностей, які надають медичну допомогу на амбулаторному рівні:

🌱 Психіатрія

🌱 Дитяча психіатрія

🌱 Неврологія

🌱 Дитяча неврологія

Сертифікат: 3 бали безперервного професійного розвитку лікарів.

Про що онлайн-курс

Ви дізнаєтеся про:

🔹маршрут пацієнтів з РПП, а також маршрут пацієнтів з епілепсією;

🔹 алгоритми дій лікаря-психіатра та лікаря-невролога при веденні електронних медичних записів пацієнтів з РПП та пацієнтів з епілепсією, які потребують медикаментозної терапії лікарськими засобами, що включені до програми реімбурсації;

🔹особливості створення плану лікування в електронній системі охорони здоров’я для пацієнтів з РПП та пацієнтів з епілепсією;

🔹особливості роботи з планом лікування;

🔹процес створення первинних призначень у плані лікування;

🔹виписування е-рецептів та е-направлень відповідно до первинних призначень у плані лікування.

Перейти до онлайн-навчання

Проведення технічних робіт на платформі 01.10.2021–05.10.2021 р.

02.10.2021 р. платформа може бути недоступною для навчання у зв’язку з проведенням технічних робіт на платформі Академії НСЗУ. Можливість пройти фінальне тестування та завантажити сертифікат з’явиться 05.10.2021 р.  Ми намагаємося якнайшвидше закінчити технічні роботи. Приносимо вибачення за незручності.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами t.me/academy_NSZU