Перша всеукраїнська відзнака PUBLIC HEALTH AWARDS: триває прийом заявок

16 серпня 2021 о 10:39
375

Триває прийом заявок від медичних закладів на першу всеукраїнську відзнаку PUBLIC HEALTH AWARDS. Про це повідомляють у Національній службі здоров’я України (НСЗУ).

Хто може подати заявку

Податися на відзнаку можуть до 31 серпня 2021 р. усі комунальні заклади охорони здоров’я, які надають первинну або спеціалізовану медичну допомогу, фізичні особи — підприємці моно- та поліпрактик, що мають діючий договір з НСЗУ.

Про відзнаку

Це відзнака для  активних, прогресивних команд медичних закладів та лідерів у сфері охорони здоров’я, які прагнуть вдосконалення якості медичної допомоги в Україні.

Мета відзнаки «PUBLIC HEALTH AWARDS»:

  • допомогти медичним закладам галузі порівняти себе з закладами, які надають подібні послуги;
  • мотивувати учасників до постійного розвитку та вдосконалення;
  • підтримати успішні комунальні медичні заклади та їх команди, а також представників приватних медичних практик.

Номінації

Переможців обиратимуть в трьох номінаціях: «Кращий заклад первинної медичної допомоги», «Кращий заклад спеціалізованої медичної допомоги», «Краща приватна медична практика».

Експерти оцінюватимуть учасників за трьома критеріями: фінансовий менеджмент, розвиток підприємства і клієнтський сервіс.

Прийом заявок триває до 31 серпня 2021 р. включно. Для участі у конкурсі слід заповнити анкету.

Церемонія нагородження відбудеться 7 жовтня 2021 р. на  виставці Public Health 2021 у Міжнародному виставковому центрі (Київ). Відзнака заснована ДП «Прем’єр Експо» (входить до складу Hyve Group, Великобританія) під егідою Міжнародної медичної виставки Public Health в 2021 р. Співорганізатором та генеральним підрядником відзнаки виступає Громадська організація «Медичні лідери».

Докладніше

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами nszu.gov.ua