Відбулися співбесіди з претендентами на посаду голови НСЗУ

2 липня 2021 о 16:44
784

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко 2 липня 2021 р. провів співбесіди з кандидатами на зайняття посади голови Національної служби здоров’я України (НСЗУ). Відповідні повноваження делегував йому Кабінет Міністрів України.

Як проходили співбесіди

Відповідно до протоколу засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби від 10.06.2021 р. № 18/2021 до етапу співбесіди допустили трьох кандидатів, а саме Вадима Арістова, Тетяну Бойко та Андрія Віленського. 29 червня 2021 р. Андрій Віленський припинив за власним бажанням участь у цьому конкурсі.

Відповідно до регламенту в ході співбесіди кожен з кандидатів відповів міністру охорони здоров’я на 5 ключових запитань.

Слухання відбулися в присутності представників Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування, членів Колегії Міністерства охорони здоров’я та Ради громадського контролю при НСЗУ, а також представників міжнародних організацій.

Під час співбесіди проводилася відеофіксація. Відеозапис буде передано протягом 2 робочих днів до Національного агентства України з питань державної служби.

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко після завершення співбесід заслухав коментарі спостерігачів.

За результатами співбесід міністр внесе відповідні пропозиції до Кабінету Міністрів України.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами moz.gov.ua