Електронне здоров’я: Завершилася робота з підготовки плану заходів реалізації Концепції

14 квітня 2021 о 11:29
526

План заходів щодо реалізації Концепції розвитку електронної охорони здоров’я після громадського обговорення відправлено до Кабінету Міністрів України. Про це під час брифінгу 14 квітня 2021 р. повідомив Ярослав Кучер, заступник міністра охорони здоров’я України.

Історія процесу

Посадовець нагадав, що наприкінці 2020 р. була затверджена Концепція розвитку електронної охорони здоров’я. Наступним кроком було закріплення системності розвитку електронної охорони здоров’я — розроблено відповідний план заходів. Вчора проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану заходів щодо реалізації концепції електронної охорони здоров’я» було надіслано на розгляд Уряду.

Проєктом визначається перелік нормативно-правових, організаційно-управлінських технічних ресурсів, які спрямовані на забезпечення виконання цієї концепції.  Це великий об’ємний документ, в якому прописано, що має змінитися у системі  електронного здоров’я протягом найближчих років.

Виконання плану заходів сприятиме покращенню якості надання медичних послуг населенню.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»