Електронні медичні записи про ведення вагітності: опубліковано новий онлайн-курс

1 квітня 2021 о 14:58
2619

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) вітає усіх із початком Програми медичних гарантій (ПМГ)–2021 та зазначає, що у ній особливу увагу приділено пріоритетним напрямкам, серед яких охорона материнства і дитинства. Відтепер спостереження вагітності на амбулаторному рівні виокремлено в окремий пакет медичних послуг «Ведення вагітності в амбулаторних умовах».

З огляду на це, Академія НСЗУ розробила навчальний матеріал для полегшення роботи лікарів-акушерів-гінекологів з ведення електронних медичних записів під час спостереження вагітності в амбулаторних умовах.

Новий онлайн-курс «Внесення інформації в ЕСОЗ щодо ведення вагітності в амбулаторних умовах» вже опубліковано на ePlatform Академії НСЗУ.

Для кого курс

Навчання важливо пройти лікарям-акушерам-гінекологам жіночих консультацій, які спостерігають вагітних за пакетом медичних послуг «Ведення вагітності в амбулаторних умовах».

Про курс

Під час навчання ви знайдете відповіді на такі запитання:

Який процес ведення електронних медичних записів при спостереженні вагітності в амбулаторних умовах?

Які основні вимоги до коректного ведення електронних медичних записів при спостереженні вагітності на амбулаторному рівні?

Які особливості кодування основного та супутніх діагнозів вагітних?

Які особливості кодування ускладнень, що виникають під час спостереження вагітності на амбулаторному рівні?

Курс складається з:

1️. Електронного посібника.

2️. Тестування.

3️. Сертифіката (1 бал БПР).

Перед стартом навчання ви можете ознайомитися з гідом з користування платформою Академії НСЗУ, який містить всі необхідні інструкції, які допоможуть зорієнтуватися у процесі навчання або одразу перейти до онлайн-стріму, натиснувши за посиланням.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами nszu.gov.ua