Очільник НСЗУ Андрій Віленський вакцинувався від COVID-19

3 березня 2021 о 10:35
561

2 березня 2021 р. Андрій Віленський, т.в.о. голови НСЗУ, вакцинувався від COVID-19.

Вакцинацію провели у рамках публічної кампанії з вакцинації у Київській міській клінічній лікарні № 1 вакциною AstraZeneca (CoviShield). Ця вакцина офіційно зареєстрована в Україні, має доведену ефективність і дозволена для екстреного використання у світі та в Україні.

Коментар Андрія Віленського

«Хочу на власному прикладі показати, що вакцинуватися — це безпечно. І закликаю не боятися та записатися у чергу на вакцинацію від COVID-19.

Ефект від вакцинації завжди вищий, ніж ризики. А від темпів вакцинації у нашій країні залежить здоров’я і життя наших громадян, а також те, скільки грошей з бюджету держава витратить на подолання пандемії», — наголосив А. Віленський.

Дані про осіб, які отримали вакцину від COVID-19, вносять в електронну систему охорони здоров’я. Це обов’язкова умова договору за напрямом вакцинації. Для оплати роботи мобільної команди з вакцинації за договором будуть використовуватися лише дані електронних медичних записів.

Нагадаємо: Володимир Зеленський та Максим Степанов вже публічно вакцинувалися від COVID-19.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами facebook.com/nszu.ukr/