Електронне здоров’я: відбулося друге засідання робочої групи

16 вересня 2020 о 10:46
350

На другому засіданні робочої групи з розробки Концепції розвитку електронної охорони здоров’я під егідою заступника міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ярослава Кучера окреслено ключові напрями розвитку електронної охорони здоров’я.

Коментар Ярослава Кучера

«На першому засіданні ми визначили структуру роботи, у рамках якої кожен надав пропозиції щодо можливих доповнень до проєкту Концепції, а також «критичних точок», що і було зроблено досить оперативно. Зі свого боку, ми опрацювали ці пропозиції. Нами проаналізовано всю отриману інформацію та згруповано за декількома важливими напрямами, над якими сьогодні разом із вами ми і працюватимемо», — повідомив Я. Кучер.

Під час засідання із залученням експертів та фахівців з органів влади, міжнародних організацій та представників бізнес-сектору було опрацьовано стратегічні й проблемні питання та надано пропозиції для подальшого врахування під час розроблення Концепції розвитку електронної охорони здоров’я.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами moz.gov.ua