Тарифи щодо COVID-19 будуть змінені — Степанов

23 червня 2020 о 14:25
3085

У ході робочої поїздки у Львівську область, яка вібулася 22 червня 2020 р., Максим Степанов, міністр охорони здоров’я України, разом із провідними спеціалістами країни відвідав чотири лікарні: три, які безпосередньо працюють із хворими на коронавірусну інфекцію, і Західноукраїнський дитячий центр.

Як повідомив очільник Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) України на брифінгу 23 червня 2020 р., у ході візиту виявлено прогалини в роботі Лабораторного центру, де оброблення тестів здійснювалося зі значною затримкою.

Результати поїздки

За результатами робочої поїздки прийнято низку рішень:

  • внесення змін щодо формування і оплати за пакетами лікування пацієнтів із COVID-19;
  • посилення керівництва Лабораторного центру;
  • посилення контролю за дотриманням заходів, який здійснюватиме регіональна влада залежно від подальшого розвитку епідеміологічної ситуації.

Як ми вже повідомляли, МОЗ разом з Національною службою здоров’я України  планує найближчим часом розробити відповідні зміни у фінансуванні лікування коронавірусної хвороби і внести на розгляд Кабінету Міністрів України.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»