Попереднє керівництво МОЗ нищило українську медицину

5 червня 2020 о 14:52
4967

Зараз на керівництво Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) України з боку певних партій іде значний політичний та інформаційний тиск. Спроби дискредитувати відомство ідуть від екскерівництва МОЗ, яке впродовж багатьох років нищило українську медицину і зараз невдоволене тим, що команда міністра Максима Степанова почала справжню медичну реформу.

Про це міністр охорони здоров’я України М. Степанов заявив на щоденному брифінгу 5 червня 2020 р.

Коментар Максима Степанова

«Деякі представники партії «Голос» протягом 3–4 років просто вбивали українську медицину, проводячи над нею експерименти. А зараз цьому прийшов кінець — ніхто більше не буде вбивати українську медицину. Її потрібно реформувати. Тому зрозуміло, чому я настільки незручний міністр для них. Зрозуміло, чому вони чинять такий тиск», — наголосив М. Степанов.

За словами міністра охорони здоров’я, спроби деяких представників політичної партії «Голос» та інших опонентів МОЗ не зупинять українську медицину на шляху до розбудови та дійсної реформації. «У них нічого не вийде. Немає різниці, що вони роблять. Ми налаштовані дати українцям справжню реформу, внаслідок якої ми отримаємо якісну медицину», — резюмував М. Степанов.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua