Співбесіди із претендентами на посаду очільника НСЗУ будуть викладені у вільний доступ

2 червня 2020 о 12:39
535

Як ми повідомляли раніше, 2 червня 2020 р. міністр охорони здоров’я проведе співбесіди із кандидатами на посаду голови Національної служби здоров’я України (НСЗУ). Інтерв’ю відбуватимуться у форматі відеоконференції, а відеозапис усіх розмов Міністерство охорони здоров’я (МОЗ) України викладе у загальний доступ, щоб підтвердити чесність і прозорість процесу.

Про це міністр охорони здоров’я України Максим Степанов заявив на щоденному брифінгу 2 червня 2020 р.

Коментар Максима Степанова 

«Інтерв’ю було запропоновано усім 17 кандидатам, яких до співбесіди допустила кадрова служба. Станом на 08:00 підтвердили свою участь 9 осіб, відмовилися 3 особи, звернулися із проханням щодо зміни часу співбесіди — 4 людини, не надала жодної відповіді одна особа. Співбесіда з усіма кандидатами відбуватиметься дистанційно у форматі відеоконференції, відповідно до сформованого графіка», — наголосив М. Степанов.

За словами очільника відомства, прізвище переможця не має для міністра жодного значення, а головний критерій — професійні якості кандидатів. При цьому добір на посаду голови НСЗУ відбуватиметься максимально прозоро —  щоб до МОЗ України не виникало запитань.

«Усі без винятку співбесіди будуть записані на відео, а після проведення конкурсу записи будуть викладені у загальний доступ. Щоб усі могли переконатися, що добір було проведено максимально чесно і прозоро», — резюмував М. Степанов.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua