Добір на посаду голови НСЗУ: співбесіди з кандидатами відбудуться 2 червня

1 червня 2020 о 11:14
845

2 червня 2020 р. міністр охорони здоров’я України Максим Степанов проведе співбесіди із кандидатами на посаду голови Національної служби здоров’я України (НСЗУ). До участі допущені 17 кандидатів, документи яких відповідають вимогам. Співбесіди будуть відкритими та прозорими, а їх відеозапис буде викладено в інтернет.

Про це міністр охорони здоров’я України М. Степанов заявив на щоденному брифінгу 31 травня 2020 р.

Коментар Максима Степанова

«Як повідомив адміністратор добору, а в цьому разі це НСЗУ, із 28 заявок на голову НСЗУ необхідним критеріям відповідають 17 осіб. Законодавством передбачено, що я як людина, яка повинна зробити цей добір, можу з цих 17 осіб визначити кандидатів, з якими провести співбесіду. Але щоб не було ніяких спекуляцій, я вирішив провести співбесіду з усіма 17 особами. Це буде зроблено 2 червня», — наголосив М. Степанов.

За словами міністра охорони здоров’я, для нього не має значення прізвище переможця добору, а головне — щоб це був ефективний менеджер. «Ми забезпечимо відеофіксацію усіх співбесід, і файли будуть викладені у вільний доступ, щоб усі могли подивитися. Ми працюємо максимально прозоро», — резюмував М. Степанов.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua