На посаду голови НСЗУ подали документи 28 осіб — Степанов

29 травня 2020 о 12:30
1148

Як ми повідомляли раніше, 27 травня 2020 р. закінчився прийом документів від кандидатів на посаду голови Національної служби здоров’я України (НСЗУ). У конкурсі зареєструвалися 28 осіб. Зараз триває обробка їхніх документів, і найближчим часом відбудуться співбесіди з кандидатами.

Про це міністр охорони здоров’я України Максим Степанов заявив на щоденному брифінгу 29 травня 2020 р.

Коментар Максима Степанова

«За оперативною інформацією від служби управління персоналом НСЗУ, у конкурсі зареєструвалися 28 осіб. Їхні документи будуть опрацьовані, й найближчим часом буде визначено спосіб і місце проведення співбесіди, яку я як міністр повинен провести і визначитися з кандидатурою. Хотів би зауважити, що мені байдуже прізвище людини, яка буде переможцем. Головне, щоб ця особа була максимально ефективна і могла побудувати якісну роботу НСЗУ», — наголосив М. Степанов.

За словами міністра охорони здоров’я, НСЗУ — одна із ключових установ у реформуванні української медицини, оскільки з 1 квітня через неї іде фінансування медичних закладів другої ланки. Саме тому Міністерство охорони здоров’я України зацікавлене у максимально прозорому і чесному конкурсі — щоб дозволити якомога більшій кількості кандидатів подати свої документи, було продовжено термін добору документів із 25 до 27 травня.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua