НСЗУ перейматиметься фінансуванням реабілітації

31 жовтня 2019 о 12:56
1008

У Національній службі здоров’я України (НСЗУ) відбувся експертний круглий стіл з обговорення вимог до надання медичних послуг за Програмою медичних гарантій у 2020 р. за напрямом «Реабілітація».
Серед послуг, що увійшли до Програми медичних гарантій, яка у повному обсязі запрацює у 2020 р., є й «Медична реабілітація».

Про круглий стіл

У заході взяли участь понад 30 учасників, зокрема провідних фахівців реабілітаційної галузі та представників професійних і громадських організацій з різних регіонів країни.

На заході було представлено підходи до фінансування послуг з реабілітації за Програмою медичних гарантій у 2020 р. та обговорено проект вимог до надання медичних послуг за напрямом «Медична  реабілітація».

Під час круглого столу відбулося обговорення зауважень та побажань фахівців, які були раніше надіслані під час громадського обговорення вимог до пакета «Медична реабілітація», опублікованих на сайті НСЗУ.

Зазначалося, що у трансформації системи охорони здоров’я НСЗУ спирається на кращі міжнародні практики, а також на досвід провідних українських лікарів.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за матеріалами facebook.com/nszu.ukr