Медична освіта: Центр громадського здоров’я розпочинає новий цикл дистанційного навчання для медиків

7 лютого 2019 о 11:03
5493

Медична освіта передбачає постійне удосконалення і розширення знань і практичних навичок лікарів. У зв’язку з цим Центр громадського здоров’я МОЗ України (далі — Центр) повідомляє про початок першого у 2019 р. циклу навчання на платформі дистанційних курсів Центру. Загалом на цей рік заплановано чотири такі цикли тривалістю по два місяці.

Дистанційне навчання — це чудова нагода підвищити свої компетенції у потрібній сфері у зручний для себе час і за допомогою провідних фахівців галузі. До того ж, онлайн-курси абсолютно безкоштовні.

Мета

Освітні курси розроблено з метою підвищення знань й удосконалення навичок із діагностики та лікування захворювань відповідно до національних протоколів та міжнародних стандартів. Відеолекції читають експерти з різних питань організації та управління охорони здоров’я.

Тематика

Зараз на платформі дистанційного навчання Центру доступні такі курси:

Аудиторія

Дистанційні курси Центру будуть корисні як медичним, так і соціальним працівникам, психологам, а також усім охочим дізнатися більше про новітні медичні практики та методи психосоціального супроводу пацієнтів.

Доступність

Навчання абсолютно безкоштовне. Викладач може рекомендувати додаткову літературу, щоб ви могли глибше вивчити певну тему, але доступних у межах курсу матеріалів достатньо для успішного його закінчення.

Інструкція з реєстрації на платформі дистанційного навчання Центру.

Нагадаємо, Центр громадського здоров’я МОЗ України підтримує зменшення кількості окремих видів поліетилену в цивільному обігу.

Читайте також про нові правила атестації лікарів, винесені на громадське обговорення.

Підписуйтеся на нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за  матеріалами phc.org.ua