Ольга Богомолець планує балотуватися у Президенти України

10 грудня 2018 о 14:41
672

Ольга Богомолець вдруге балотуватиметься у Президенти України. У своїй відеозаяві, яку вона опублікувала 6 грудня 2018 р. на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, народний депутат повідомила:

«Я не боюся ризику, я не боюся брати на себе відповідальність, я не боюся того, що буде складно, я не боюся того, що буде тяжко, тому що нам ніхто, власне, не обіцяв, що буде легко. Я хочу стати для українського народу тим Президентом, який гарантує їм справедливість. В нас має бути гарант, гарант не тільки Конституції, а ще й гарант справедливості. Президент, який почне в першу чергу з себе. Він не буде порушувати Конституцію. Він буде жити таким життям, яким живуть звичайні люди. І тоді в нас з’являться справедливі пенсії, справедлива реформа охорони здоров’я, справедливі податки для бізнесу, без тиску, справедливе життя. І тоді Україна стане іншою, і тоді люди будуть посміхатися, тому що вони будуть пишатися тим, що вони живуть в такій державі.

Саме заради цього я іду в Президенти! Іду перемагати, іду принести Україні справедливість».

Зазначимо, що відповідно до постанови Верховної Ради України від 26.11.2018 р. № 2631-VIII, чергові вибори Президента України призначено на 31 березня 2019 р.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за матеріалами facebook.com/olgabogomolets