V Ювілейний міжнародний медичний форум
29 липня 2014

Спеціальна програма «Педіатрія, акушерство і гінекологія» на III Міжнародному медичному конгресі

Спеціальна програма «Педіатрія, акушерство і гінекологія» на III Міжнародному медичному конгресіАктуальні та проблемні питання профілактики та діагностики лікування дітей та підлітків, важливі аспекти акушерської та гінекологічної практик будуть розглянуті у ході спеціальної програми «Педіатрія, акушерство і гінекологія» III Міжнародного медичного конгресу. Конгрес пройде у рамках V Ювілейного міжнародного медичного форуму 14–16 жовтня 2014 р. у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Київ).

Концептуальні підходи в розумінні репродуктивного здоров’я молоді стануть предметом уваги круглого столу «Стан здоров’я дітей та підлітків в формуванні репродуктивного потенціалу країни». Організатором заходу виступить ДУ «Інститут педіатрії акушерства та гінекології» Національної академії медичних наук (НАМН) України». Серед координаторів проекту — член-кореспондент НАМН України, професор Т.Ф. Татарчук, професор З.А. Шкіряк-Нижник, професор В.П. Неділько.

Спеціалісти з акушерства та гінекології зможуть відвідати Нау­ково-практичну конференцію «Вагітність і пологи високого ризику», яку організовує кафедра акушерства і гінекології № 2 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, завідуючої якої є професор О.П. Гнатко.

Проблематика зайвої маси тіла у дітей, її методика запобігання та лікування об’єднає провідних учених за круглим столом «Ожиріння у дітей: сучасні технології лікування та профілактики», який проведе ДУ «Інститут охорони здоров’я дітей та підлітків НАМН України». З доповіддю «Фактори ризику ускладнення перебігу ожиріння у дітей та підлітків» виступить доктор медичних наук О.А. Будрейко.

На довершення всього Навчальним центром ендоскопічної хірургії «ЕНДОФОРС» будуть проведенні унікальні майстер-класи у рамках Школи ендоскопічної хірургії «Гінекологія: лапароскопія і гістероскопія». Отримані знання і набуті навички під час заходу знайдуть практичне застосування у професійній діяльності відвіду­вачів.

Усі учасники науково-практичних заходів отримають сертифікати про підвищення кваліфікації. Участь у форумі безкоштовна.

З науково-практичною програмою Міжнародного медичного форуму можна ознайомитися на сайті.

Прес-служба «Українського медичного часопису»