У Києві пройшла XIX Міжнародна виставка «Охорона здоров’я 2010»

27 жовтня 2010
1127
Спеціальності :
Резюме

У Києві в Міжнародному виставковому центрі з 12 по 15 жовтня 2010 р. відбулася XIX Міжнародна спеціалізована виставка «Охорона здоров’я 2010». Виставка організована компаніями ДП «Прем’єр Експо» (Україна), «ITE Group Plc.» (Великобританія), «GIMA» (Німеччина). Співорганізатор виставки — Міністерство охорони здоров’я України. Офіційна підтримка: Комітет Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, Національна академія медичних наук […]

У Києві в Міжнародному виставковому центрі з 12 по 15 жовтня 2010 р. відбулася XIX Міжнародна спеціалізована виставка «Охорона здоров’я 2010». Виставка організована компаніями ДП «Прем’єр Експо» (Україна), «ITE Group Plc.» (Великобританія), «GIMA» (Німеччина).

Співорганізатор виставки — Міністерство охорони здоров’я України. Офіційна підтримка: Комітет Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, Національна академія медичних наук України, Київська міська державна адміністрація.

Новітні досягнення медичної науки і техніки на виставці представили 250 компаній із 25 країн світу. Національні павільйони організували виробники Австрії, Німеччини, Китаю, Південної Кореї, Росії та України.

У церемонії відкриття виставки взяли участь заступник міністра охорони здоров’я України Олександр Гудзенко, голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення державної політики охорони громадського здоров’я, розвитку фармації та здійснення фармацевтичної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Юрій Гайдаєв, головний вчений секретар, член-кореспондент Національної академії медичних наук України Володимир Міхньов, віце-директор Німецького промислового союзу з оптичних, медичних та мехатронних технологій «Spectaris» Надін Бенад та директор виставки Тамара Знайко.

Серед компаній, представлених на виставці, були такі флагмани галузі в країні та за її межами, як ЗАТ «Медапаратура КПО», ДП АТ «Радмір», НДЦ «Сканер», НВО «Телеоптик», «Компанія ЮТАС», ТОВ «Укртелемед» , СП «Укрмедтехніка», ТОВ «Укрмед», ТОВ «Біо­мед», «Кіберклініка Спіженка», «Vamed Engineering GmbH» та ін.

Традиційні тематичні розділи виставки — Медика, Фарма, ТехФарм, Лабораторія, Медицина катастроф, Оптика, Краса та здоров’я — привернули увагу 10 525 відвідувачів, 90% з них — фахівці та керівники медичної галузі.

Приємно зазначити, що «Охорона здоров’я» вже багато років заслужено утримує звання найбільшої та найавторитетнішої в краї­ні загальногалузевої виставки, що підтверджується давньою і тісною кооперацією з багатьма компаніями-учасниками. Тому в 2010 р. компанії ТОВ «Укрмед», СП «Укрмедтехніка» і ТОВ «Біомед» були відзначені особливими призами компанії ДП «Прем’єр Експо» за партнерство та багаторічну співпрацю.

Виставка «Охорона здоров’я 2010» супроводжувалася великою науковою програмою семінарів, презентацій та конференцій, у тому числі:

  • Конференція «Радіохірургічний метод лікування злоякісних пухлин», організована «Кіберклінікою Спіженка» та ДП «Прем’єр Експо». З доповідями на конференції виступили академік Ю.П. Спіженко, а також кандидат медичних наук Т.І. Чеботарьова (доповідь «Переваги, особливості та можливості радіохірургічного лікування пухлин»);
  • Семінар «Лікарня майбутнього» — компанія «Vamed Engineering GmbH» (Австрія), яка по всьому світу будує лікувальні центри нового типу, представила свою модель організації та будівництва багатофункціонального центру, де пацієнти можуть пройти всі стадії лікування — від сучасної діагностики до реабілітації;
  • «Імунобіологічні і гомеопатичні препарати нового покоління (фірми «Санум-Кельбек»)»;
  • «Емболізація маткових артерій — сучасний метод лікування міоми матки». З доповіддю виступив І.В. Альтман, кандидат медичних наук, старший науковий співробітник, генеральний секретар МАЕХІР (Міжнародної Асоціації ендоваскулярної хірургії та інтервенційної радіології);
  • II Міжнародна конференція «SPA & Medical’10» — конференція для керівників і менеджерів SPA-центрів, SPA-салонів, SPA-готелів, SPA-курортів, Wellness-центрів, для лікарів та власників санаторіїв, санаторіїв-профілакторіїв, пансіонатів, курортних поліклінік, бальнеологічних лікарень, грязелікувальних та інших лікувально-профілактичних закладів. Дводенна програма конференції була спеціально розроблена, щоб охопити все, що стосується сучасного SPA- і медичного бізнесу. Доповіді, презентації, круглі столи ознайомили з усім найновішим та найцікавішим у галузі SPA, Wellness-медицини та її SPA-напрямку, включаючи питання підвищення прибутковості, управління та маркетингу. Організували конференцію «Українська СПА-Асоціація» та ДП «Прем’єр Експо». Модератором конференції був Ю.А. Чабан, кандидат медичних наук, академік ЄАПН, SPA-експерт «SPA & Hotel Project» Україна, головний лікар «Medical SPA курорту «Море», м. Алушта.

Ювілейна, XX виставка «Охорона здоров’я 2011» відбудеться з 11 по 14 жовтня 2011 р. у Міжнародному виставковому центрі.

Статистика виставки «Охорона здоров’я 2010»:

  • Площа виставки становила 6700 кв. м.
  • У ній брали участь 250 компаній із 25 країн світу.
  • 10 525 відвідувачів, 90% з них — фахівці.
  • Генеральний інформаційний партнер — ТОВ «МОРІОН», перший інформаційний партнер — 5 канал.
  • Виставка має сертифікацію дійсного члена UFI — Союзу міжнародних виставок і ярмарків.
  • Офіційний сайт виставки — www.publichealth.com.ua