вебінар
5 червня 2023

Рекомендації щодо кодування діагнозів при наданні реабілітаційної допомоги

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) запрошує 6 та 7 червня 2023 р. долучитися до вебінару на тему «Рекомендації щодо кодувань діагнозів при наданні реабілітаційної допомоги».

Звертаємо увагу, що вебінар складається з двох частин.

6 червня 2023 р. о 13:00:

«Рекомендації щодо кодувань діагнозів при наданні реабілітаційної допомоги. Напрями: кардіореспіраторна реабілітація, опорно-рухова реабілітація та неврологічна реабілітація» — Оксана Бабаєва, відділ стратегічного розвитку програми медичних гарантій департаменту стратегії універсального охоплення населення медичними послугами.

Лінк для попередньої реєстрації на платформі Zoom. Після реєстрації посилання для приєднання буде надіслано на вказану пошту.

Пряма трансляція на YouTube-каналі НСЗУ за посиланням.

7 червня 2023 р. о 14:00

«Рекомендації щодо кодувань діагнозів при наданні реабілітаційної допомоги за напрямом реабілітації при післятравматичних станах» — Олена Ковальова, доктор медичних наук, відділ стратегічного розвитку програми медичних гарантій департаменту стратегії універсального охоплення населення медичними послугами.

Лінк для попередньої реєстрації на платформі Zoom. Після реєстрації посилання для приєднання буде надіслано на вказану пошту.

Пряма трансляція на YouTube-каналі НСЗУ за посиланням.

Також до вебінарів долучаться Наталія Гусак, голова НСЗУ, та Світлана Дудник, доктор медичних наук, директор департаменту стратегії універсального охоплення населення медичними послугами НСЗУ.

В учасників буде можливість поставити запитання за напрямом «Реабілітація».

Звертаємо увагу на необхідність попередньої реєстрації для приєднання на платформі Zoom.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами facebook.com/nszu.ukr