НСЗУ оголосила про укладання договорів за Програмою медичних гарантій

2 червня 2023 о 10:12
1483

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) розмістила оголошення про укладення договорів про медичне обслуговування населення за Програмою медичних гарантій за пакетом «Медичний огляд осіб, який організовується територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки» від 1 червня 2023 р.

Подання пропозицій та їх розгляд

НСЗУ укладає договори щодо надання медичних послуг, передбачених цим оголошенням, із закладами охорони здоровʼя незалежно від форми власності та фізичними особами — підприємцями, які розташовані на територіях, що на момент подання пропозиції не визначені наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій (Мінреінтеграції) тимчасово окупованими.
Відповідно до пункту 1441 Порядку реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2023 р., затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2022 р. № 1464 (далі — Порядок), НСЗУ укладає договори за пакетом медичних послуг «Медичний огляд осіб, який організовується територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки» із закладами охорони здоров’я комунальної форми власності, які визначені Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими держадміністраціями (військовими адміністраціями).

Строк подання пропозиції спливає о 18:00 за київським часом 15 червня 2023 р.

Подробиці, умови закупівлі та специфікація — за посиланням.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами nszu.gov.ua