Академія НСЗУ
26 травня 2023

Перша психологічна допомога та особливості комунікації з постраждалими від сексуального насильства

Академія Національної служби здоров’я України (НСЗУ) у співпраці з Центром гідності дитини Українського католицького університету, Світовим банком та Посольством Швейцарії продовжують серію вебінарів для лікарів первинної ланки з метою висвітлення актуальних питань щодо роботи з потерпілими від сексуального насилля.

29 травня о 16:00 під час вебінару на тему «Перша психологічна допомога та особливості комунікації з постраждалими від сексуального насильства» у прямому ефірі поговоримо про те, як медичному працівнику діяти при виявленні випадків сексуального насильства, аби якомога менше травмувати постраждалих, та як комунікувати з потерпілими різних вікових категорій.

Запрошені спікерки висвітлять і такі важливі питання, як турбота лікарів про себе при роботі з тяжкими клінічними випадками та профілактика емоційного вигорання.

Участь у вебінарі візьмуть:

Мар’яна Франко, психологиня, сертифікована психотерапевтка, когнітивно-поведінкова консультантка, яка спеціалізується на лікуванні психологічних травм (EMDR-терапія), засновниця психологічної студії «Сенс»;

Юліана Маслак, дитяча психіатриня і психотерапевтка, акредитована в методі когнітивно-поведінкової терапії з дітьми, підлітками та дорослими.

Вебінар буде цікавий:

  • лікарям, які надають первинну медичну допомогу;
  • іншим фахівцям, які можуть контактувати з особами, постраждалими від сексуального насильства.

Під час вебінару учасники зможуть поставити запитання та отримати на них відповіді як у Zoom, так і під час прямої трансляції у YouTube.

Підключитися на платформі Zoom можна за посиланням.

Також трансляція відбуватиметься на Youtube-каналі НСЗУ за посиланням.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами t.me/academy_NSZU