Оновлено курс «Особливості створення електронного рецепта»

21 березня 2023 о 11:29
3365

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) оголосила про оновлення курсу «Особливості створення електронного рецепта» на платформі Академії НСЗУ.

Звертаємо увагу, що з квітня 2023 р. функціонал е-рецепта поширюється на всі рецептурні лікарські засоби. У зв’язку із цим курс було оновлено відповідною інформацією стосовно виписування е-рецепта на всі препарати, в інструкції для медичного застосування яких вказано використання «за рецептом».

Навчання важливо пройти всім медичним працівникам, які створюють призначення рецептурних лікарських засобів, а саме лікарям первинної та спеціалізованої медичної допомоги.

Ті, хто ще не проходив навчання, можуть зареєструватися вже зараз за посиланням: academy.nszu.gov.ua/course/view.php?id=162.

А ті, хто вже проходив курс щодо е-рецепта на антибактеріальні та наркотичні (психотропні) лікарські засоби, мають змогу ознайомитися з оновленнями курсу: surl.li/fpwcs.

Курс розроблено Академією НСЗУ та ДП «Електронне здоров’я» за підтримки МОЗ України.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці у Facebook, а також у Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами facebook.com/nszu.ukr