вебінар
3 березня 2023

Діагностика і лікування злоякісних солідних пухлин у дітей

Національна служба здоров’я України разом із Національним інститутом раку запрошують на другу частину вебінару «Підходи до діагностики та лікування найбільш поширених злоякісних солідних пухлин у дітей».

Коли

Вебінар відбудеться 6 березня 2023 р. о 15:30.

Для кого

Захід буде корисний лікарям, які надають первинну медичну допомогу, а також лікарям-педіатрам.

Фахівці Національного інституту раку розкажуть учасникам вебінару, що таке солідні пухлини та які є ефективні методи їх діагностики та лікування.

Спікери

  • Ангеліна Міронова — лікар-рентгенолог Національного інституту раку, розповість про методи оцінки хіміотерапевтичного лікування на прикладі кейсів;
  • Максим Палій — лікар променевої терапії, розповість про променеву терапію в лікуванні онкологічних захворювань: підготовка, види та можливі ускладнення;
  • Олег Білоконь — дитячий онколог, розповість про методи діагностики та лікування пухлин грудної клітки та порожнини;
  • Григорій Климнюк — керівник науково-дослідного відділення дитячої онкології Національного інституту раку, головний спеціаліст МОЗ України за спеціальністю «Дитяча онкологія».

Під час вебінару учасники зможуть поставити запитання та отримати на них відповіді як у Zoom, так і під час прямої трансляції у YouTube.

Лінк для підключення на платформі Zoom.

Також трансляція відбуватиметься на Youtube-каналі Національної служби здоров’я України за посиланням.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

За матеріалами facebook.com/nszu.ukr