З Новим роком та Різдвом Христовим!

28 грудня 2011
897
Резюме

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Дорогі друзі, колеги, читачі!

Від імені редакційної колегії та редакційної ради, від себе особисто вітаю Вас з наступаючим Новим 2012 роком та Різдвом Христовим!

Дякуємо Вам за плідну співпрацю, за інтерес до журналу «Український медичний часопис», а також до проекту «Український медичний часопис online». Сподіваємося, що інформація, представлена в журналі та в його електронній версії, слугує розширенню кругозору наших читачів, сприяє підвищенню кваліфікації лікарів, а головне — іде на користь здоров’ю людини.

Рік, що минає, ознаменований втіленням у життя ідеї створення нового проекту — «Академія — дистанційне навчання online», завдяки якому лікарі різних спеціальностей отримали можливість продовжувати професійне навчання без відриву від роботи та родини, у зручний час і у зручній формі — безпосередньо на сайті «Українського медичного часопису» або, за відсутності такої можливості, — виконавши тестове завдання вручну і відправивши його поштою на адресу редакції. На сьогодні опубліковано 8 лекційних матеріалів з терапії, загальної практики — сімейної медицини, кардіології, ревматології, неврології та інших спеціальностей і триває підготовка нових. Понад 1500 лікарів отримали поштою сертифікат про проходження дистанційного навчання, який надає додаткові переваги під час проходження передатестаційних циклів і циклів тематичного вдосконалення на базі НМАПО ім. П.Л. Шупика МОЗ України. Із задоволенням зазначу, що практично з перших днів існування проекту ми отримали несподівано вражаючий відгук читацької аудиторії: тисячі лікарів різного фаху та віку з усіх куточків Украї­ни не лише активно навчаються online, але й надсилають сотні листів, телефонують, висловлюючи власну позицію щодо поліпшення проекту. Переступаючи поріг 2012 року, сподіваюся, що всі задуми щодо його подальшого розвитку втіляться в реальність!

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят дозвольте від щирого серця побажати Вам міцного здоров’я, особистого щастя, добробуту та затишку в родинах, успіхів у праці та творчої наснаги. Нехай новий рік принесе вам усе лише добре та світле, а всі негаразди залишаться у старому. Нехай світло Різдвяної ялинки осяє та зігріє ваші такі чуйні до людського болю і страждань серця!

Іван Зозуля,
головний редактор журналу
«Український медичний часопис»,
доктор медичних наук, професор

Дорогі друзі та колеги!

Від щирого серця вітаю Вас зі святом Нового року та Різдвом Христовим!

Хочу подякувати усім своїм колегам, науковцям і практичним медикам за підтримку у році, що минає, при виконанні стратегічних завдань, поставлених державою і спрямованих на реформування галузі, на те щоб зробити медичну допомогу більш якісною і доступною для всіх наших співгромадян. Впевнений, що тільки разом ми зможемо досягти поставлених цілей і вийти на якісно новий, світовий рівень медичного обслуговування.

У ці передсвяткові дні дозвольте побажати вам міцного здоров’я, щастя і добробуту, родинного затишку, творчих здобутків та успіхів у праці. Нехай новий рік відкриє для Вас безліч нових, цікавих, захоплюючих та радісних миттєвостей життя.

Нехай у казкову Різдвяну ніч збудуться усі Ваші побажання та здійсняться заповітні мрії!

Андрій Сердюк,
Президент Національної академії медичних наук України

З Новим роком, шановні колеги!

Дорогі колеги — представники більш як мільйонної армії українських медиків та фармацевтів! Усі шановні читачі!

Напередодні Нового 2012 року від щирого серця вітаю Вас зі світлим і незабутнім святом!

Переконана, що в Новому році ми успішно здійснимо свої плани і задуми, подолаємо нові рубежі в реформуванні галузі охорони здоров’я. Запорукою цьому — злагоджена робота найвищих органів влади — Президента, Верховної Ради і Кабінету Міністрів України, а також органів місцевої влади і самоврядування.

Зі свого боку я з колегами-депутатами, які входять до Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я, робитиму все, щоб підняти престиж нашої професії, поліпшити умови праці медиків, підвищити рівень їхнього життя.

Напередодні нового року висловлюю Вам слова щирої вдячності та поваги за Вашу сумлінну, самовіддану працю, спрямовану на збереження здоров’я українців.

Нехай Новий рік принесе нові радощі, успіхи та щедрі достатки.

Зичу Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, успіхів, щасливих днів і років життя.

Тетяна Бахтеєва
голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, доктор медичних наук, заслужений лікар України

Шановні читачі!

Щиро вітаю Вас із Новим 2012 роком та Різдвом Христовим!

Свято Нового Року посідає особ­ливе місце в житті кожної людини, зігріває теплом родинного вогнища та дарує радість душевного спілкування з близькими людьми.

Новий Рік завжди пов’язаний із новими сподіваннями: ми будуємо плани, визначаємо нові рубежі, які прагнемо подолати. Та перш за все ми щиро бажаємо, щоб здійснилися наші найпотаємніші мрії, щоб були здоровими і щасливими наші рідні, та щоб спокій і благополуччя не полишали наш дім та країну. Від усього серця приєднуюсь до цих побажань!

Нехай все, що Вас радувало у 2011 році, обов’язково знайде продовження у наступному. Залиште у старому році всі негаразди і вірте, що Новий 2012 рік як для Вас, так і для країни, стане періодом нових звершень та перемог.

Нехай Вас в усьому супроводжує щирість, доброта та працелюбність! Здоров’я та достатку Вам і Вашим близьким!

Щасливого Нового року та веселого Різдва!

Олександр Аніщенко,
міністр охорони здоров’я України