Затверджено Перелік циклів спеціалізації та тематичного удосконалення за лікарськими спеціальностями

13 січня 2023 о 18:53
5524

Наказом МОЗ України від 25.11.2022 р. № 2136 затверджено Перелік циклів спеціалізації та тематичного удосконалення за лікарськими та фармацевтичними (провізорськими) спеціальностями, що додається.

Керівникам закладів вищої (післядипломної) освіти, наукових установ, що проводять цикли спеціалізації та тематичного удосконалення для лікарів та фармацевтів (провізорів), доручено забезпечити виконання цього наказу.

Директорату медичних кадрів, освіти і науки (Сергію Убогову) доручено в установленому законодавством порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

Контроль за виконанням цього наказу покладено на заступника міністра Ірину Микичак.

Цей наказ набирає чинності з 1 січня 2023 р.

Нагадаємо, що наказом МОЗ України від 30.12.2022 р. № 2397 визнано таким, що втратив чинність, наказ Міністерства охорони здоров’я України від 7 грудня 1998 р. № 346 «Про затвердження Переліку назв циклів спеціалізації та вдосконалення лікарів і провізорів у вищих медичних (фармацевтичному) закладах (факультетах) післядипломної освіти».

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами moz.gov.ua