НСЗУ оголосила про укладання договорів за напрямком щодо комплексної реабілітації в стаціонарі

29 листопада 2022 о 13:21
1812

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) опублікувала оголошення від 24 листопада 2022 р. про укладення договорів про медичне обслуговування населення за Програмою медичних гарантій за пакетом «Комплексна реабілітаційна допомога дорослим та дітям у стаціонарних умовах».

Подання пропозицій та їх розгляд

Відповідно до пункту 139-10 Порядку реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2022 р., затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2021 р. № 1440, НСЗУ укладає договори за пакетом «Комплексна реабілітаційна допомога дорослим та дітям у стаціонарних умовах» протягом періоду з 1 листопада до 31 грудня 2022 р.

1. Строк подання пропозиції спливає о 18:00 за київським часом 2 грудня 2022 р.

Пропозиції на укладення договору, у тому числі з усуненими недоліками (повторні), подані після закінчення строку подання, не розглядаються.

Якщо суб’єкту господарювання надіслано повідомлення про виправлення помилок у його пропозиції після граничної дати подання пропозицій, суб’єкт господарювання має право подати оновлену пропозицію протягом двох робочих днів з дня надсилання НСЗУ повідомлення про виправлення помилок.

2. Заявник подає до НСЗУ пропозицію (заяву та додатки до неї) в електронній формі шляхом заповнення електронних полів.

Під час заповнення заяви необхідно зазначити:

  • інформацію про підставу, відповідно до якої діє підписант договору (для юридичних осіб автоматично зазначається «діє на підставі Статуту», для фізичних осіб — підприємців необхідно вказати номер та дату запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань); 
  • місця надання послуг, які будуть включені до договору;
  • банківські реквізити суб’єкта господарювання (IBAN) (помилка в банківських реквізитах може призвести до необхідності проходження повторної процедури укладення договору та, відповідно, до відтермінування оплати за надані послуги. Відповідальність за правильність банківських реквізитів, які автоматично будуть відображені у проєкті договору, несе суб’єкт господарювання);
  • інформацію про підрядників, які будуть залучені до виконання договору в частині надання медичних послуг відповідно до цього оголошення, види медичних послуг, для надання яких будуть залучені підрядники, номер, дату та строк дії договору, укладеного з підрядником;
  • заплановану середньомісячну кількість медичних послуг, які надавач медичних послуг готовий забезпечити за відповідним пакетом медичних послуг протягом місяця.

У разі потреби разом із заявою також необхідно подати додатки до неї, які слід прикріпити у вигляді сканованих документів у форматі PDF (далі — пропозиція), або відомості (посилання) щодо наявності такої інформації в державному реєстрі, базі даних або інших інформаційних ресурсах.

З повним текстом оголошення можна ознайомитися за посиланням.

З вимогами до пакета можна ознайомитися в розділі «Вимоги ПМГ 2022».

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами nszu.gov.ua