АНЦА-асоційовані васкуліти
16 серпня 2022 р. о 17

АНЦА-асоційовані васкуліти — діагностичні та терапевтичні стратегії


Запрошуємо лікарів загальної практики — сімейної медицини, терапевтів, ревматологів, офтальмологів, нефрологів, пульмонологів та неврологів на безкоштовний вебінар «АНЦА-асоційовані васкуліти — діагностичні та терапевтичні стратегії»!

Реєстрація за посиланням.

Вебінар відбудеться 16 серпня 2022 р. о 17:00.

Тривалість заходу 1,5–2 години.

Доктор медичних наук, професор, лікар-ревматолог Є.Д. Єгудіна (м. Київ).

АНЦА-асоційовані васкуліти (ААВ) — ­гетерогенні мультисистемні захворювання невідомої етіології, що характеризуються некротизуючим запаленням кровоносних судин дрібного та середнього калібру та асоціюються з антинейтрофільними цитоплазматичними антитілами.

ААВ характеризуються розмаїттям клінічних проявів. Залежно від підтипу буває досить важко встановити цей діагноз, враховуючи мультисистемність проявів.

Теми вебінару

На вебінарі «АНЦА-асоційовані васкуліти — діагностичні та терапевтичні стратегії» ми розберемо:

  • клінічні прояви АНЦА-асоційованих васкулітів;
  • діагностичні критерії АНЦА-асоційованих васкулітів;
  • лабораторні та інструментальні ознаки АНЦА-асоційованих васкулітів.

А також розповімо про підходи до лікування відповідно до рекомендацій ACR 2021 та EULAR 2022.

Вебінар № 1006184 в офіційному переліку заходів безперервного професійного розвитку ДО «Центр тестування» при МОЗ України. Детальна інформація за посиланням 

Поставте запитання на тему вебінару лекторам у коментарях, і ми відповімо на них у ході трансляції.

Долучайтеся до діалогу, ставте запитання та висловлюйте власну думку — зробіть навчання дієвішим. Ми намагаємося відповідати і після вебінарів.

Участь безкоштовна. Кількість учасників обмежена, всі учасники отримають доступ до відеозапису. Якщо ви потрапили в групу, то отримаєте лист з посиланням на перегляд вебінару кілька разів. Останній раз за 1 год до початку.

БПР

Участь у вебінарі підтверджується електронним сертифікатом на 10 балів за умови вдалого проходження тестування під час вебінару.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис»