вебінар НСЗУ
3 серпня 2022

Вебінар НСЗУ «Внесення даних в ЕСОЗ за напрямом «Опіки»: правила кодування та типові помилки»

4 серпня 2022 р. о 12:30 відбудеться вебінар Національної служби здоров’я України (НСЗУ) на тему «Внесення даних в ЕСОЗ за напрямом «Опіки»: правила кодування та типові помилки».

Подробиці

Представники НСЗУ розкажуть учасникам вебінару про особливості внесення даних в Електронну систему охорони здоров’я (ЕСОЗ) за напрямом «Опіки», пояснять правила кодування, покажуть, які помилки найчастіше виникають під час внесення даних та як їх уникати.

Спікери:

  • Олена Ковальова, головний спеціаліст Департаменту стратегії універсального охоплення населення медичними послугами НСЗУ;
  • Денис Клиновський, заступник директора Департаменту стратегії універсального охоплення населення медичними послугами НСЗУ.

Для кого

Вебінар буде цікавий керівникам спеціалізованих закладів, лікарям, керівникам статистичних відділень лікарень. Під час вебінару учасники зможуть поставити питання й отримати на них відповіді як у Zoom, так і під час прямої трансляції в YouTube.

Приєднатися до вебінару через Zoom.

Посилання на трансляцію в YouTube.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами facebook.com/nszu.ukr