вебінар
22 липня 2022

Вебінар щодо епіднагляду за інфекційними хворобами, пов’язаними з наданням медичної допомоги

З 1 січня 2022 р. набув чинності Порядок здійснення епідеміологічного нагляду та ведення обліку інфекційних хвороб, пов’язаних із наданням медичної допомоги (ІПНМД), затверджений наказом МОЗ від 03.08.2021 р. № 1614. Він передбачає регулярний, систематичний збір визначених даних щодо ІПНМД, який здійснюється епідеміологом відділу інфекційного контролю закладу охорони здоров’я, що надає стаціонарну медичну допомогу.

Якщо ви вже почали впроваджувати у своєму закладі рутинний епіднагляд за ІПНМД і зіткнулися з труднощами або лише плануєте впровадження й не знаєте, з чого почати, запрошуємо вас на онлайн-тренінг!

Дата: 25–26 липня 2022 р.

Час: з 14:00 до 16:30.

Програма заходу.

Доєднатися можна за посиланням.

Під час тренінгу ви зможете краще розібратися у принципах епідеміологічного нагляду та ознайомитися з досвідом впровадження епіднагляду за ІПНМД у Великій Британії, Ізраїлі та Німеччині, а також дізнатися про досягнення колег з України.

Щоб отримати сертифікат про участь, необхідно зареєструватися до 15:00 24 липня за посиланням і пройти тестування після завершення заходу.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами phc.org.ua