бази стажування
15 липня 2022

Інтернатура–2022: що змінилося? Навчальний вебінар

Яким є порядок зарахування та як здійснюватиметься розподіл бюджетників і контрактників в інтернатуру у 2022 р.? Чи складається КРОК-3 у 2022 р.? Якою є тривалість і спеціальності, за якими здійснюється підготовка в інтернатурі? Як повторно зарахуватися в інтернатуру? Який заклад охорони здоров’я може стати базою стажування інтернів і як інтерну перевестися до іншої бази стажування? Чи вистачить коштів на зарплати інтернам-бюджетникам? Про ці та інші питання буде йти мова під час вебінару «МОЗ пояснює. Інтернатура–2022: що змінилося?».

Коли і де?

Новий вебінар «МОЗ пояснює. Інтернатура–2022: що змінилося?» відбудеться 15 липня о 15:00. Захід проводиться за підтримки Проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (United States Agency for International Development — USAID) «Підтримка реформи охорони здоров’я».

Зареєструватись на вебінар у Zoom.

Дивитись прямий ефір та запис вебінару на Youtube МОЗ.

Поставити запитання спікеру можна в чатах Zoom та Youtube під час ефіру.

Запис буде доступний на Youtube-каналі МОЗ після трансляції за цим же посиланням.

Питання до обговорення:

  • порядок розподілу та зарахування в інтернатуру;
  • новий механізм фінансування інтернатури;
  • вимоги до баз стажування інтернів;
  • оновлений перелік спеціальностей та нові програми підготовки в інтернатурі;
  • організація підготовки в інтернатурі;
  • порядок переведення, відрахування та поновлення в інтернатурі;
  • особливості атестації інтернів у 2022 р.

Спікер

Сергій Убогов — генеральний директор Директорату медичних кадрів, освіти і науки МОЗ України, доктор фармацевтичних наук, професор.

Для кого вебінар

Рекомендуємо доєднатися до ефіру студентам старших курсів, викладачам та випускникам медичних університетів, які вступають в інтернатуру у 2022 р.; співробітникам департаментів (управлінь) охорони здоров’я місцевих державних (військових) адміністрацій; керівникам баз стажування інтернів (закладів та установ охорони здоров’я) та кураторам інтернів.

Про проєкт

«МОЗ пояснює» — серія освітніх Zoom-вебінарів для медичних працівників з одночасною трансляцією на Youtube-каналі МОЗ. Спікери вебінарів надають практичні рекомендації щодо роботи закладів охорони здоров’я та медиків, у тому числі ​​на прикладі конкретних клінічних випадків.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис»

Спеціальності: