електронний рецепт
4 липня 2022

Електронний рецепт на антибіотики: МОЗ запрошує на координаційну зустріч (оновлено)

Міністерство охорони здоров’я України запрошує представників закладів охорони здоровʼя долучитися до координаційної зустрічі щодо запуску перехідного періоду при впровадженні електронного рецепта на антибіотики.

Про що йтиме мова

У звʼязку з повномасштабним російським вторгненням та введенням воєнного стану впровадження електронного рецепта на антибіотики було відтерміновано в часі. Саме тому, зважаючи на необхідність підготовки медичних та аптечних закладів, зокрема в частині підключення до електронної системи охорони здоров’я (ЕСОЗ), ухвалено рішення про поступовий запуск проєкту в рамках перехідного періоду з серпня 2022 р.

Міністерство охорони здоров’я України організовує координаційну зустріч для представників медичних закладів задля інформування щодо подальших планів впровадження електронних інструментів для відпуску рецептурних препаратів в Україні.

Зустріч відбудеться  06.07.2022 о 16:00 у форматі youtube-трансляціїза посиланням

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами moz.gov.ua