Безкоштовна брошура для лікарів про спілкування з пацієнтами під час війни

24 червня 2022 о 10:28
1236
Спеціальності :

Національна служба здоров’я України пропонує до вашої уваги брошуру «ЛІКАР ТА ПАЦІЄНТ: спілкування в умовах війни», яка є першим унікальним матеріалом, присвяченим налагодженню плідної взаємодії медичних працівників з людьми, які вимушені були залишити свої домівки через війну. Брошура підготована командою проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка реформи охорони здоров’я» (USAID HRS).

Формування культури комунікацій у просторі «лікар-пацієнт», зміна підходу до процесу лікування та ставлення до осіб, що звернулися за допомогою в умовах війни, — ці теми стали новими для кожного з нас, тому практичні поради, розроблені фахівцями проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», стануть у пригоді для побудови довірчих та відкритих стосунків між працівниками сфери охорони здоров’я та пацієнтами.

Брошура, присвячена спілкуванню з пацієнтами під час війни, є першою в серії публікацій «Люди і людяність в охороні здоров’я», яку започатковує проєкт USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я». Матеріали цієї серії сприятимуть встановленню довгострокових чесних та толерантних взаємовідносин між працівниками сфери охорони здоров’я та пацієнтами, що зумовить якісне надання медичних послуг. Наступна публікація буде присвячена питанням вразливості під час отримання медичних послуг.

Якщо ваш медичний заклад зацікавлений в отриманні друкованих примірників брошури «ЛІКАР ТА ПАЦІЄНТ: спілкування в умовах війни», перейдіть за посиланням, щоб зробити замовлення.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами nszu.gov.ua