Всесвітній День захисту дітей
1 червня 2022 р. о 14

1 червня 2022 р. Онлайн-конференція «Педіатрія під час війни»

До Всесвітнього дня захисту дітей 1 червня відбудеться онлайн-конференція «Педіатрія під час війни».

З 24 лютого ми живемо в новій реальності, і діти — не виняток. Війна надзвичайно вразила дитинство мільйонів маленьких українців. Один із найбільш драматичних наслідків війни — це безпосередній вплив на здоров’я дітей. Медичний супровід дитини і родини під час війни — задача підвищеної складності для лікаря будь-якої спеціальності. Ми мусимо дбати про профілактику, проводити лікування та реабілітацію в нових умовах. Це нові контексти — від просто незнайомих і непередбачуваних до критичних і вкрай небезпечних.

Доповіді будуть присвячені актуальним проблемам у межах різних педіатричних спеціальностей. Лектори зроблять акценти на тих питаннях, з якими наразі стикаються діти, родини, лікарі. Ми поговоримо про нетипові в минулому клінічні ситуації, про ускладнення хронічних захворювань під впливом воєнних чинників, про нові виклики в менеджменті багатьох захворювань, про складні лікарські рішення.
Кожен лікар, який працює з дітьми, вже отримав власний досвід воєнного часу. Тож запрошуємо до участі та діалогу.

Пропонуйте теми, які хотіли б прослухати.
Зголошуйтеся для участі, якщо є що сказати колегам!
У роботі конференції візьмуть участь провідні українські та іноземні спеціалісти в галузі педіатрії.

Запрошуємо до участі лікарів сімейної практики, педіатрів та інших фахівців дитячих спеціальностей, а також лікарів паліативної допомоги та медичних сестер.

Організатори: медичний факультет № 3 Національного медичного університету імені академіка О.О. Богомольця, Агентство системного консалтингу в медицині, благодійний фонд «Український медичний альянс».

Участь у конференції безкоштовна за умови реєстрації, форму до якої ви можете знайти нижче.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/rCobPfqjuUwVcN2s7

Посилання на трансляцію конференції в YouTube: https://youtu.be/S1qpf0Z9Ezw

Редакція журналу «Український медичний часопис»