внутрішньовенний тромболізис
25 травня 2022 р. о 17

25 травня 2022 р. «Гострий ішемічний інсульт. Сучасні аспекти реваскуляризаційної терапії: відновити кровообіг — попередити інвалідизацію»

Лідируючі позиції через смертність та інвалідизацію у світі стабільно утримує ішемічний інсульт. Багато факторів впливає на результат для пацієнта: якість допомоги на догоспітальному етапі, своєчасність та місце госпіталізації, тактика ведення.

А якщо неправильно підібрано схему лікування? Якщо за наявності прямих показань до ендоваскулярного втручання проведено тромболітичну терапію, чи зміниться результат? Для уникнення помилкових тактик на цьому курсі ми розберемо можливості надання допомоги пацієнтам з ішемічним інсультом у найгостріший період захворювання; підходи, що сприяють регресу неврологічної симптоматики для запобігання інвалідизації, а також алгоритми відбору пацієнтів з ішемічним інсультом на реваскуляризаційну терапію.

Теми та спікери заходу:

17:00–18:00 «Тактика ведення з перших секунд. Тромбектомія, бріджинг. Кому, коли, як?»
Юрій Чередниченко

18:10–19:30 «Внутрішньовенний тромболізис. Як розширити вікно та мінімізувати ускладнення?»
Олена Цуркаленко

До участі запрошуються невропатологи, терапевти, лікарі інтенсивної терапії (реаніматологи), нейрохірурги, сімейні лікарі, лікарі медицини невідкладних станів.

Реєстрація за посиланням https://ua.medvoice.net/ostryj-ishemicheskij-insult?fbclid=IwAR0uRmqA6YSAFUYEsC-AHQBrfLj1Kk6fKlPJ2FBY5W1gO25OPU8lPAPkcgQ#registration

Редакція журналу «Український медичний часопис»