ендокринологія
19 травня 2022 р. о 17

19 травня 2022 р. «Особливості вибору лікування цукрового діабету в умовах воєнного стану. Як виявити та допомогти цим пацієнтам»

Вже 19 травня о 17:00 відбудеться вебінар «Особливості вибору лікування цукрового діабету в умовах воєнного стану. Як виявити та допомогти цим пацієнтам».

Спікером вебінару виступить Христина Андріївна Мо́сква, кандидат медичних наук, доцент кафедри ендокринології Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Війна внесла свої корективи в життя пацієнтів із цукровим діабетом. В умовах воєнного стану індивідуальний підхід до контролю цукрового діабету як ніколи є актуальним та ефективним інструментом.

Адже через постійні оголошення повітряної тривоги та переживання за близьких людей важко слідкувати за харчуванням, емоційним станом та коректністю дозування призначеного інсуліну.

Саме тому ми підготували вебінар, який відповість на всі актуальні питання щодо цукрового діабету в нинішніх умовах.

Спікер детально розгляне корекцію гіперглікемії таблетованими препаратами в умовах воєнного стану та ускладненого доступу до лікарських засобів.

Обговоримо лікарські препарати, що здатні допомогти з мінімальним ризиком зашкодити. А також звернемо увагу на препарати сульфонілсечовини — широкий перелік засобів, з єдиним правильним рішенням.

До зустрічі на вебінарі!

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3wh7ofJ

Редакція журналу «Український медичний часопис»