Аліса Ліманська
18 травня 2022 р. о 12

18 травня 2022 р. «Зміна парадигми надання комплексної медичної допомоги у воєнний час в умовах обмежених ресурсів»

Захід призначено для лікарів таких спеціальностей: лікар-акушер-гінеколог, сімейний лікар, кардіолог, терапевт, анестезіолог, гастроентеролог, гематолог, психолог, всі лікарі, які надають допомогу вагітним в мультидисциплінарній команді.

Шановні колеги! Сьогодні ми з вами живемо, працюємо та протистоїмо російській агресії разом. У різних умовах, містах та країнах. Хтось залишився в Україні. Попри небезпеку рятує життя людей під обстрілами та бомбардуванням. Хтось — виїхав та робить свій внесок у нашу перемогу там, де знаходиться зараз. Підтримуємо кожного. Продовжуємо працювати для кожного з вас. Тож наразі, пропонуючи вам долучитися до нових навчальних програм, ми просимо вас самостійно визначити прийнятний формат участі в наших заходах. Для тих, хто залишився працювати в Україні в надскладних умовах, ми надаємо безкоштовний доступ до наших заходів.

Тим нашим слухачам, хто зараз знаходиться в безпеці або за межами України, — пропонуємо взяти участь в заходах, зробивши внесок у розмірі 300 грн. Ці гроші важливі для підтримки ваших колег та нашої команди, що готує навчальні курси, залишаючись в Україні.

Реєстрація за посиланням: https://comprehensivemedicalcare12.ticketforevent.com/

Редакція журналу «Український медичний часопис»