ГО «Асоціація професійного удосконалення лікарів»
17 травня 2022 р. о 10

17 травня 2022 р. «Пацієнт у ракурсі міждисциплінарного погляду»

Шановні лікарі!

Запрошуємо вас взяти участь у науково-практичній конференції «Пацієнт у ракурсі міждисциплінарного погляду», що відбудеться в форматі онлайн-трансляції наживо.

  • На вас чекає навчання у форматі дискусійного клубу «За круглим столом» з провідними експертами: О.А. Голубовська, І.В. Гогунська, І.Ю. Головач, М.М. Селюк та інші.
  • Найсучасніші тематики: гострі питання в умовах пандемії, клінічні аспекти неврології, актуальні питання на амбулаторному прийомі та багато іншого!
  • Тільки актуальні знання, що базуються на доказовій медицині та сучасних клінічних протоколах!

Дата: 17 травня 2022 р. Початок о 10:00.

Пряма онлайн-трансляція наживо одразу в усіх містах і населених пунктах Київської, Черкаської, Кіровоградської та Чернігівської областей.

Захід безкоштовний, попередня реєстрація обов’язкова. 

Після закінчення заходу зареєстровані учасники матимуть можливість отримати сертифікати безперервного професійного розвитку 5 балів.

До участі запрошуються лікарі загальної практики — сімейної медицини, терапевти, педіатри, неонатологи, кардіологи, гастроентерологи, пульмонологи, нефрологи, ендокринологи, ревматологи, неврологи, психіатри, імунологи, алергологи, інфекціоністи, дитячі інфекціоністи, дитячі кардіологи, дитячі пульмонологи, дитячі гастроентерологи, отоларингологи, дитячі отоларингологи, лікарі клінічної та лабораторної діагностики, фтизіатри, лікарі функціональної діагностики, рентгенологи, лікарі ультразвукової діагностики.

Конференція внесена до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій на 2022 р. МОЗ України — Розділ IV, № 291.

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3yh23aT

Редакція журналу «Український медичний часопис»