Асоціація безперервної професійної освіти лікарів та фармацевтів
16 травня 2022 р. о 14

16 травня 2022 р. Міждисциплінарний альянс: хірургія та анестезіологія

Шановні лікарі!

Запрошуємо вас взяти участь у науково-практичній конференції «Міждисциплінарний альянс: хірургія та анестезіологія», який відбудеться в форматі онлайн-трансляції наживо.

  • На вас чекає навчання з провідними експертами: С.О. Дубров, В.В. Ващук, Ю.Ю. Кобеляцький, І.І. Лісний та інші.
  • Найсучасніші тематики: контроль больового синдрому в пере- і післяопераційний період, сучасні рекомендації щодо лікування облітеруючого атеросклерозу нижніх кінцівок, бойові травми, світові знання та практичні здобутки в місцевій терапії опікових ран та багато іншого!
  • Тільки актуальні знання, що базуються на доказовій медицині та сучасних клінічних протоколах!

Пряма онлайн-трансляція наживо одразу в усіх містах і населених пунктах Львівської, Волинської, Закарпатської та Рівненської областей.

Захід безкоштовний, попередня реєстрація обов’язкова.

Посилання на реєстрацію: https://bit.ly/3yaZwyS

Після закінчення заходу зареєстровані учасники матимуть можливість отримати сертифікати безперервного професійного розвитку 5 балів.

До участі запрошуються лікарі-хірурги, анестезіологи, дитячі хірурги, дитячі анестезіологи, нейрохірурги, судинні хірурги, проктологи, онкологи, урологи, дитячі урологи, ортопеди-травматологи.

Конференція внесена до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій на 2022 р. МОЗ України — Розділ IV, № 289.

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3yaZwyS

Редакція журналу «Український медичний часопис»