Реабілітаційну складову імплементовано в електронну систему охорони здоров’я

10 лютого 2022 о 10:36
1096

Уряд продовжує вдосконалювати нормативно-правову базу для розширення е-послуг у сфері охорони здоров’я. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль 9 лютого 2022 р. під час засідання Кабінету Міністрів України.

Цього дня було ухвалене рішення, яке імплементує реабілітаційну складову в електронну систему охорони здоров’я (eHealth).

Коментар Дениса Шмигаля

«В eHealth уже впроваджено єдину електронну медичну картку, формування та наповнення якої здійснюють всі підключені до системи надавачі медичних послуг. Це забезпечує збір інформації про пацієнта в одному місці. Тепер ми інтегруємо в систему і послуги з реабілітації», — сказав Прем’єр-міністр.

Довідково

Електронна система охорони здоров’я (eHealth) — це велика двокомпонентна система, яка містить медичні дані, що раніше зберігалися у паперових картках пацієнтів та у документах лікарів. На сьогодні триває розвиток ключових систем і реєстрів, необхідних для сфери охорони здоров’я.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами moz.gov.ua