Дніпровський  державний медичний університет
9 лютого 2022 р. о 17

9–10 лютого 2022 р. Науково-практична конференція з сімейної медицини «Від науки до практики»

Шановні друзі та колеги!

Ми раді запросити вас до участі у черговій щорічній Науково-практичній конференції з сімейної медицини «ВІД НАУКИ ДО ПРАКТИКИ», що відбудеться 9–10 лютого 2022 р. у м. Дніпро в онлайн-форматі.

Минулого року Всеукраїнська науково-практична конференція з сімейної медицини вперше відбулася в онлайн-форматі. Цей успішний проєкт продемонстрував, що зараз нам як ніколи потрібне місце для спілкування та обміну досвідом. Нашим пріоритетом є сприяння отриманню експертних знань, навчанню та обміну досвідом, а також обговоренню останніх досягнень у клінічних сферах, пов’язаних із сімейною медициною.

Конференція буде зосереджена на обміні інноваційними розробками та наданні всебічної інформації про найсучасніші підходи до діагностики, профілактики та лікування поширених захворювань у практиці сімейного лікаря.

До участі запрошуються лікарі загальної практики — сімейної медицини, терапевти, ендокринологи, ревматологи, кардіологи, імунологи, лікарі променевої діагностики, лікарі функціональної діагностики.

 

Реєстрація за посиланням https://lifeadvance.activehosted.com/f/151

Редакція журналу «Український медичний часопис»