епідеміологія хвороби Кавасакі
12 лютого 2022 р. о 10

12 лютого 2022 р. Хвороба Кавасакі в епоху пандемії COVID-19

Шановні колеги!

Запрошуємо вас взяти участь у симпозіумі «Хвороба Кавасакі в епоху пандемії COVID-19» з нагоди Дня настороженості щодо хвороби Кавасакі, який уже став в Україні щорічною подією!

Заходи, присвячені хворобі Кавасакі, ми організовуємо з 2018 р. Клінічні конференції уже проведені у Києві, Тернополі та Чернівцях. Через карантинні обмеження у 2020 та 2021 р. освітні конференції двічі відбулися в онлайн-форматі.

Цього року місце зустрічі — Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит», симпозіум відбуватиметься у змішаному форматі: обмежень щодо участі у форматі ОНЛАЙН немає — потрібно зареєструватися за посиланням, що вказане на сайті, відповівши на кілька запитань, які допоможуть нам краще зрозуміти епідеміологію хвороби Кавасакі в Україні.

Якщо ви бажаєте взяти участь у офлайн-форматі (конференц-зал Львівської обласної клінічної лікарні «Охматдит») — пишіть на електронну адресу асоціації [email protected] та залиште вашу контактну інформацію, щоб була змога зарезервувати місце.

Зверніть увагу, що реєструвати для участі у офлайн-форматі ми зможемо лише вакцинованих проти COVID-19.

Під час симпозіуму ми поговоримо про те, як вплинула пандемія COVID-19 на хворобу Кавасакі в Україні, оновимо інформацію про захворювання та його поширеність в Україні. Представимо складні клінічні випадки хвороби Кавасакі та мультисистемного запального захворювання дитячого віку! Поговоримо про особливості ураження серця, принципи діагностики, лікування та імунопрофілактики.

Програму для Вас готують спікери-експерти з діагностики, лікування та супроводу хвороби Кавасакі.

Зважаючи на серйозну медичну проблему — участь у заході безкоштовна!

У ФОКУСІ ЗАХОДУ

  1. Епідеміологія хвороби Кавасакі в Україні.
  2. Розбір клінічних випадків хвороби Кавасакі, MIS- та MIS-C.
  3. Ураження серця при хворобі Кавасакі.
  4. Лікування у гострий період хвороби та після одужання.
  5. Розбір клінічних випадків хвороби Кавасакі та MIS-C.

До участі запрошуються епідеміологи, кардіологи, терапевти, інфекціоністи.

Реєстрація за посиланням http://symposium-kavasaki.tilda.ws/?fbclid=IwAR2CqMd-canIGQa4RpKbu_ZBfZmePTK-So4LcmkkCAmvmxtbEUbzu3wAiz0

Редакція журналу «Український медичний часопис»