Аксемедін
10 лютого 2022 р. о 10

10–11 лютого 2022 р. Науково-практична конференція «Сімейна медицина 2022»

Шановні лікарі!

Запрошуємо вас взяти участь у науково-практичній конференції «Family Medicine 2022», що відбудеться 10–11 лютого на платформі accemedin.com.

Під час заходу провідні експерти поділяться власним досвідом діагностики та лікування різноманітних захворювань у дорослих та дітей на первинній ланці, представлять результати нових актуальних досліджень.

Ви дізнаєтеся більше про діагностику, дифдіагностику та дієві алгоритми менеджменту пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної, ендокринної, імунної, дихальної, опорно-рухової та інших систем, яким будуть присвячені тематичні блоки.

Також експерти розглянуть окремі важливі питання з практики сімейного лікаря, а саме: хронічний больовий синдром, тривожні розлади, порушення сну, ожиріння та його типи, медикаментозне ураження печінки, втрата свідомості в пацієнта та деякі невідкладні стани, фармакотерапевтична активність лікарських засобів, вітамінотерапія, а також стратегія налагодження комплаєнсу, деякі юридичні та адміністративні питання.

Формат заходу: науково-практична конференція.

Захід входить до офіційного реєстру МОЗ України та сертифікований від імені Національного університету охорони здоров’я (НУОЗ) України імені П.Л. Шупика. Після успішного проходження тестування учасники конференції зможуть отримати сертифікат на 10 балів безперервного професійного розвитку (БПР).

До участі запрошуються лікарі загальної практики — сімейної медицини, терапевти, педіатри та лікарі-практики. Представників інших спеціальностей також запрошуємо як слухачів!

Реєстрація за посиланням https://accemedin.com/conference/533/registration

Редакція журналу «Український медичний часопис»