CryoX Global Detox Program — трикомпонентний курс для комплексного очищення організму

2 лютого 2022 о 14:50
840

Компанія Pharma Luxe розробляє свої продукти спільно з провідними вченими в галузі фітотерапії. Також компанія Pharma Luxe співпрацює з фітофармацевтичними підприємствами України та Європи. У результаті такого співробітництва розроблено унікальну кріотехнологію та створено серію інноваційних продуктів під назвою «CRYOX».

CryoX — це фітонутрицевтики, створені із застосуванням новітньої технології подрібнення рослинної сировини при ультранизьких температурах (до −196 0С). У процесі заморозки та подрібнення розриваються клітинні мембрани, завдяки цьому біологічно активні речовини вивільняються з клітин у природних формах і пропорціях та легко засвоюються організмом людини.

До серії CryoX входить 18 фітоформул для нормалізації функціонування та живлення різних органів і систем організму. Три з цих фітопродуктів, а саме: Detox Formula, Liver Formula, Vascular Formula, увійшли до програми глобального очищення організму — Global Detox Program.

CRYOX Global Detox Program допомагає нормалізувати білковий, вуглеводний і ліпідний обмін та покращує кровопостачання внутрішніх органів. Сприяє виведенню токсичних речовин, покращенню функціонування органів травлення, загальному зміцненню організму.

Ця програма розрахована на 6 тиж та буде корисною для людей, які страждають від здуття, болю в правому підребер’ї, запорів та проблем з надмірною масою тіла. Також у процесі детоксикації покращується стан шкіри та відновлюється енергетичний баланс організму.

CRYOX — це поєднання багатовікових традицій і новітніх технологій у сфері фітофармації.

Редакція журналу «Український медичний часопис»