Вакцинація від COVID-19: регіональні координатори отримали нагороди

4 січня 2022 о 12:56
1668

Регіональних координаторів з вакцинації проти COVID-19 нагородили почесними грамотами, подяками та пам’ятними відзнаками за внесок у боротьбу з пандемією та порятунок життя українців.

У нагородженні, яке відбулося у Києві 24 грудня 2021 р., взяли участь Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, голова представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Мурат Шахін та заступник Міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.

Коментар Віктора Ляшка

«У боротьбі з пандемією важливо усім об’єднати зусилля, це наша спільна праця та відповідальність. Тому ті досягнення вакцинальної кампанії, які ми сьогодні маємо, — це заслуга кожного із присутніх у залі. Саме ви стали об’єднувальними ланцюжками між управлінцями та населенням. Часто це була непроста праця, але ваш внесок неоціненний», — зазначив В. Ляшко.

Міністр також відзначив внесок ЮНІСЕФ та всіх міжнародних партнерів у кампанію з вакцинації українців.

Панельна дискусія

У рамках нагородження відбулася панельна дискусія за участю заступника міністра Марії Карчевич, керівника національної програми імунізації Центру громадського здоров’я Олександра Заіки та радника головного державного санітарного лікаря Вадима Марциновського із регіональними координаторами. Темою обговорення стало питання, як досягнути показника вакцинації в Україні на рівні 70% наступного року.

Церемонія нагородження організована у співпраці з ЮНІСЕФ. Представництво Дитячого фонду ООН допомагало та продовжує допомагати з навчанням вакцинальних бригад, холодовим обладнанням для збереження та транспортування вакцин, стимуляцією попиту на вакцинацію, а також поведінковими комунікаціями.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами moz.gov.ua