безперервний професійний розвиток
29 грудня 2021 р. о 09

Безперервний професійний розвиток медичних фахівців усіх спеціальностей у 2022 р.


Реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2022 р. (далі — Реєстр), складений відповідно до Інструкції з підготовки та проведення зʼїздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій установами Міністерства охорони здоровʼя України та Національної академії медичних наук України, затвердженої спільним наказом МОЗ України та НАМН України від 23.06.2017 р. № 699/41, на основі матеріалів, що надійшли від науково-дослідних інститутів МОЗ України, закладів вищої освіти,  що здійснюють підготовку здобувачів за спеціальностями галузі знань «Охорона здоровʼя», закладів післядипломної освіти, закладів охорони здоровʼя, що надають спеціалізовану чи високоспеціалізовану медичну допомогу та є клінічними базами науково-дослідних установ та /або громадських організацій (науково-медичних товариств, наукових медичних асоціацій спеціалістів та ін.) (далі — Організатори НМФ), на проведення наукових медичних форумів (далі – НМФ) до державної організації «Центр тестування професійної компетентності фахівців з вищою освітою напрямків підготовки «Медицина» і «Фармація» при Міністерстві охорони здоровʼя України» (далі — ДО «Центр тестування»). Реєстр є підставою для підготовки та проведення НМФ.

Нагадуємо! Організатори НМФ формують склад оргкомітету, програму, запрошення та проєкт резолюції. Без відома Науково-координаційного управління Президії НАМН, відділу освіти та науки МОЗ України та ДУ «Укрмедпатентінформ» забороняється змінювати дати, місце і теми проведення наукових форумів, що включені до Реєстру.

Включення НМФ до Реєстру є підставою для керівників установ і організацій для відрядження співробітників для участі у НМФ. Запрошення, що видаються учасникам НМФ від імені оргкомітету Організатора НМФ, згідно з вимогами чинних директивних документів є підставою для відрядження.

Окремі накази МОЗ України та НАМН України щодо цього не видаються.

Редакція журналу «Український медичний часопис»

Спеціальності: