З Новим 2022 роком! З Рiздвом Христовим!

28 грудня 2021
1012
Спеціальності :
Резюме

Шановні колеги та читачі журналу «Український медичний часопис»! Прийміть найщиріші вітання з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю вам міцного здоров’я, надії та добробуту. Щоб ваші серця були сповнені теплом та турботою в родині. Висловлюю слова вдячності нашим медикам. Усім — незалежно від фаху та займаної посади. Подяка за кожне врятоване життя, самопожертву та відданість […]

Шановні колеги та читачі журналу «Український медичний часопис»!

Прийміть найщиріші вітання з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаю вам міцного здоров’я, надії та добробуту. Щоб ваші серця були сповнені теплом та турботою в родині.

Висловлюю слова вдячності нашим медикам. Усім — незалежно від фаху та займаної посади. Подяка за кожне врятоване життя, самопожертву та відданість професії! Завдяки вашому професіоналізму та витримці мільйони українців одужали, з’явилися на світ, отримали другий шанс на життя під час пандемії.

З Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Міністр охорони здоров’я України
Віктор Ляшко

Шановні читачі журналу «Український медичний часопис», колеги!

Від імені редакційної колегії та редакційної ради вітаю вас із Новим 2022 роком та світлим святом Різдва Христового! Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добробуту і довгих років життя! І, незважаючи на скрутну епідеміологічну ситуацію, викликану поширенням пандемії коронавірусної хвороби, бажаю вам радісно зустріти Новий рік, відсвяткувати Різдво Христове і впевнено увійти у прийдешній рік. Нехай Новий рік подарує вам впевненість у майбутньому та успішне досягнення поставленої мети!

Рік, який минає, видався складним. Він потребував максимальної мобілізації наших зусиль на боротьбу із поширенням пандемії COVID-19. Саме завдяки вашій, дорогі медики, самовідданій праці, стало можливим призупинити жахливу ходу поширення пандемії в Україні. «Український медичний часопис», як завжди, намагався бути вам добрим помічником та порадником. Сподіваюся, що наш журнал корисний для вас, дорогі читачі. Хочу запевнити, що і в Новому 2022 році редакційна рада і колектив редакції докладатимуть максимуму зусиль, аби така необхідна кожній людині ваша праця ширше висвітлювалася на шпальтах видання, а досягнення вітчизняної медицини не губилися у вирі повсякденного буття. Колектив журналу докладатиме максимум зусиль, аби інформація, яку ви зможете отримати зі шпальт «Українського медичного часопису», найбільш повно відтворювала стан розвитку сучасної української та загальносвітової медичної науково-практичної думки. Не забуваємо також про підвищення вашого фахового рівня, продовжуючи наш освітній проєкт «Академія — дистанційне навчання online», який дав змогу десяткам тисяч українських лікарів отримати сертифікат про проходження дистанційного навчання, що значно підвищило ефективність та якість безперервного професійного розвитку лікарів на базі Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика. І у новому році редакція нашого журналу продовжуватиме розпочату роботу з підвищення фахової майстерності наших читачів, щоб отримана інформація надихала вас на нові здобутки. Ми також завжди раді зворотному зв’язку! А отже, запрошуємо усіх вас до співпраці, публікацій наукових робіт, статей, рецензій, а також особистих відгуків, викладення свого бачення у коментарях.

З Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Головний редактор журналу «Український медичний часопис», доктор медичних наук,
професор кафедри медицини невідкладних станів
Національного університету охорони здоров’я України
імені П.Л. Шупика, заслужений діяч науки і техніки України

Іван Зозуля

Шановні медичні працівники!

Щиро вітаю Вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим. 2021 рік був сповнений викликів, з якими наша держава не впоралася б без вашої відданої щоденної праці. Ви рятуєте людей, піклуєтеся про хворих та повертаєте пацієнтів до активного, щасливого життя.

Цьогоріч хочу побажати вам здоров’я та радості, миру, можливості проводити більше часу з рідними й дорогими серцю людьми. Бажаю вам сил та натхнення. Нехай прийдешній рік буде щедрим на щасливі дні та приводи для по-дитячому щирих посмішок!

З глибокою повагою
Іван Сорока,
президент Українського медичного клубу