Алмати
10 грудня 2021 р. о 11

10–11 грудня 2021 р. II Конгрес клінічних нейрофізіологів Азії та Європи

Конгрес буде присвячений пам’яті Сергія Вікторовича Савінова, директора SVS Клініки імені В.М. Савінова, голови правління Міжнародного бюро з епілепсії в Казахстані, кавалера Ордену «Курмет», організатора І Євразійського конгресу клінічних нейрофізіологів в Алмати (2018 р.).

Шановні колеги!

Запрошуємо вас взяти участь в організації та проведенні ІІ Конгресу клінічних нейрофізіологів Азії та Європи. Враховуючи ситуацію, що склалася у світі у зв’язку з пандемією COVID-19, Оргкомітет ухвалив рішення провести конгрес у форматі онлайн 10–11 грудня 2021 р. під егідою України та присвятити його пам’яті Сергія Вікторовича Савінова, директора SVS Клініки імені В.М. Савінова, голови правління Міжнародного бюро з епілепсії в Казахстані, організатора І Євразійського конгресу клінічних нейрофізіологів в Алмати (2018 р.).

Успішне проведення І Євразійського конгресу клінічних нейрофізіологів в Алмати у 2018 р., в якому взяли участь близько 500 лікарів та вчених з більш ніж 20 країн, продемонструвало інтерес міжнародного медичного співтовариства, а також виробників медичного обладнання та фармацевтичних компаній до ініціативи Союзу асоціацій клінічних нейрофізіологів.

Наша міжнародна неурядова організація об’єднує асоціації та фахівців з клінічної нейрофізіології та функціональної діагностики, а також лікарів інших спеціальностей із різних країн. Наша діяльність спрямована на розвиток нейрофізіологічної науки та клінічної нейрофізіології. Саме цю мету переслідують міжнародні конгреси клінічних нейрофізіологів, які ми маємо намір проводити регулярно (раз на два роки).

У програмі II Конгресу клінічних нейрофізіологів країн Азії та Європи, що готується нині, виступи, секційні засідання та майстер-класи провідних нейрофізіологів Росії, України, Казахстану, Білорусі, Узбекистану, Казахстану, Азербайджану, Польщі та інших країн. У роботі конгресу планується участь близько тисячі клініцистів різних спеціальностей: неврологів, педіатрів, психіатрів, нейрохірургів, реабілітологів та фізіотерапевтів, сімейних лікарів.

Ваші пропозиції та побажання щодо проведення конгресу надсилайте на адресу: [email protected]

З повагою організаційний комітет.

Основні напрямки роботи:

  • Електронейроміографія у клінічній практиці
  • Інтраопераційний нейрофізіологічний моніторинг
  • Клінічна ЕЕГ
  • Нейрофізіологія та нейрогенетика
  • Кількісна ЕЕГ та когнітивні викликані потенціали
  • Полісомнографія у клінічній практиці
  • Методи нейромодуляції та питання нейрореабілітації

Програма: https://drive.google.com/file/d/19e6p2BAfycHjcYQhxBPN_XRenu_kfk5R/view

До участі запрошуються неврологи, педіатри, психіатри, нейрохірурги, реабілітологи та фізіотерапевти, сімейні лікарі.

Реєстрація за посиланням: https://rimononline.in.ua/neurophysiology101221

Редакція журналу «Український медичний часопис»