USAID
30 листопада 2021

Набір у Школу комунікацій для власників і працівників медичних закладів

Проєкт USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» оголошує набір у Школу комунікацій для власників і працівників медичних закладів, а також представників громад.

Про курс

Курс буде корисним для тих, хто працює чи планує працювати з комунікаціями безпосередньо у закладі охорони здоров’я первинного чи вторинного рівня або у громаді, яка є власником закладу охорони здоров’я.

Протягом 4 міс дистанційного навчання в Школі слухачі вивчатимуть основи професії комунікаційника та опановуватимуть базові навички у зовнішніх та внутрішніх комунікаціях, роботи зі ЗМІ, копірайтингу, брендингу та дизайну, інтернет-маркетингу та роботи з соціальними медіа (SMM).

При відборі учасників перевага надаватиметься закладам, які надають медичну допомогу значній кількості населення. А ще до уваги братимуть мотивацію та відповідність курсу потребам кандидата. Попередня освіта та досвід роботи в комунікаціях не мають значення.

Навчання є безоплатним. Кількість місць обмежена.

Заняття стартують у лютому 2022 р. в онлайн-форматі, 1–2 рази на тиждень.

Заявку на навчання необхідно подати до 17 грудня 2021 р. за посиланням.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами facebook.com/nszu.ukr